Compromisloze merkkwaliteit is traditie bij SABO. Al meer dan 60 jaar combineren wij vooruitstrevende technologie met hoogwaardige materialen en functioneel design. Dat levert door en door betrouwbare grasmaaiers op, die de gazonverzorging zo efficiënt en aangenaam mogelijk maken voor u.

Voordat een SABO in serieproductie gaat, heeft hij een veelvoud aan testen succesvol doorstaan:
De slagtest (1) onderzoekt de scheurvastheid van het mes. Daarbij wordt bij hoog toerental een stalen buis "ingeschoten".

De trilroostertest (2) en de rijaandrijving-/transmissietest (3) simuleren een levenslange belasting tijdens het gebruik.

De mestest (4) test de mesbalk op materiaalbestendigheid. Pas na een miljoen lastwisselingen wordt de mesbalk vrijgegeven voor serieproductie.

Bij de kogelslagtest (5) schieten geharde stalen kogels in het lopende mes alsmede het chassis en geven aanwijzingen voor de materiaalvastheid en afscherming.

Tijdens de vrije veldtest (6) testen groenvoorzieners en hoveniers onder de zwaarste omstandigheden alle producten op hun betrouwbaarheid.

100% gebruiksvriendelijk

Vrijwel alle SABO gazonmaaiers beschikken over een centrale maaihoogteversteller. En omdat niet alleen ieder gazon, maar ook ieder mens anders is, kunt u de hoogte van de stuurboom ook individueel aanpassen. De benzinemaaiers met 43 cm maaibreedte en automatische aandrijving overtuigen ook door de handige COMFORTDRIVE-functie. Een conuskoppeling versnellingsbak zorgt bij langzaam optrekken van de aandrijfbeugel voor een doseerbare koppeling van de aandrijving.

TurboStar

Optimaal maaien en overtuigende presaties onder alle weersomstandigheden
Dankzij de bewezen TurboStar technologie zorgt een SABO gazonmaaier ook bij vochtig gras voor een perfect maairesultaat en een onovertroffen opvang. Het TurboStar-systeem zuigt via een separate ventilator extra lucht aan en trekt lang en zelfs vochtig gras op. Na het snijden wordt het gras dan volledig naar de opvangzak geleid. Het SABO TurboStar-signaal geeft aan waneer de opvangzak moet worden geleegd. Zelfs bladeren die op het gazon liggen, worden daarbij absoluut meegenomen.

  1. Mesvorm: De speciale mesvorm zorgt ervoor dat lucht van onder aangezogen wordt en het gras voor het snijden omhooggezet wordt.
  2. Behuizing: De op de ventilator en de mesbalk afgestemde behuizing leidt tot een optimaal vangresultaat - ook onder zware omstandigheden.
  3. Ventilatorcompressor: De krachtige luchtstroom van het TurboStar™- systeem optimaliseert het transport van het maaisel via het uitwerpkanaal naar de vangzak.
  4. Vangzak: Door de speciaal geweven stof wordt de luchtstroom effectief naar buiten gevoerd. Hierdoor ontstaat een optimaal vangresultaat.


SABO TurboStar
In 2014 zijn wij uitgeroepen tot de beste SABO dealer van Nederland.