Nieuwsberichten


Husqvarna Automower - Wereldleider in robotmaaisystemen

30 april 2018
De Husqvarna Automower is een robuuste, betrouwbare robotmaaier voor gazons tot 5000 m2. Hij navigeert stil en automatisch door complexe gebieden, beweegt zich soepel door nauwe doorgangen, over ruw terrein en hellingen tot 45%. En u krijgt een groen gazon dat dagelijks perfect wordt onderhouden - met minimale interactie.terug


Nieuwe producten Husqvarna

7 december 2017


terug


Meer demonstratievelden voor robotmaaier

22 september 2017
We zijn sinds enkele weken druk bezig met de aanleg van een nieuw demonstratieveld voor de robotmaaier en tevens komt er een toegangsweg voor leveranciers.terug


NIEUW: Husqvarna frontmaaier met opvang

30 augustus 2017
Husqvarna Nederland introduceert in 2018 een compleet nieuw concept frontmaaiers met opvang: Husqvarna Rider Collect 318T en Husqvarna Rider Collect 320Ts AWD. Dit type maaier stelt u in staat om zowel met het Bio-clip systeem te maaien, als met opvangbak. Bij het Bio-clip systeem wordt het gras na het maaien in het maaidek opgeworpen. Vervolgens valt het door de messen heen en wordt het nog een keer gesneden. Op deze manier wordt het gras fijner gehakt en kan het terug worden geworpen als voedingsstof. De ergonomische opvangbak met een zeer hoge opvangcapaciteit stelt u tevens in staat om (een deel van) de maaiselresten op te vangen en eenvoudig te transporteren. Kortom: een unieke combinatie van een voedzame grasbodem en een perfect maairesultaat!

Husqvarna Rider CollectKlik hier voor meer informatie over de Rider Collect.

terug


De zuinigste én stilste robotmaaier

24 mei 2017
Husqvarna automower

De Husqvarna Automower® 105 is door de Consumentenbond als meest zuinige én stilste robotmaaier uitgeroepen. De stille en weldoordachte robotmaaiers, die in 1995 op de markt zijn gebracht, zijn niet voor niets mateloos populair bij de gebruikers. Sinds de introductie zijn er nu al ruim 1.000.000 exemplaren van de Automower® verkocht.

Bezoek onze showroom en wij geven u advies op maat.

terug


Husqvarna Rider 30 jaar

9 april 2017
Rider 30 jaar

Husqvarna introduceerde in 1987 zijn eerste Rider. 30 jaar later kenmerken de Husqvarna frontmaaiermaaiers zich nog steeds door hun uitstekende wendbaarheid, zeer korte draaicirkel, optimaal comfort en strakke maairesultaten.

Jubileum model

terug


Goud!

2016
De productspecialist van Husqvarna Arian Essenstam mag zich de nieuwe wereldrecordhouder noemen! Tijdens het WK Bosarbeid heeft hij op het onderdeel 'Velling' met een maximale score van 660 punten de oude recordhouder van de troon gestoten. Arian was maar liefst 9 seconden sneller.

Arian Essenstam tijdens WK Bosarbeid
terug