Frontmaaiers

Met een Rider van Husqvarna kunt u bijna overal terecht en beschikt u over een extreem kleine draaicirkel. Het is zowel makkelijk als leuk om te rijden, of u nu gebruik maakt van een maaidek, bezem, veegmachine of één van de andere accessoires. Zoals altijd hebben wij naar u geluisterd. Dit is helemaal duidelijk bij onze Riders. Met een aan de voorkant gemonteerd maaidek heeft u totale controle over uw werkgebied. Met het dek kunt u onder struiken en dicht bij hekken en muren maaien. De ongeëvenaarde wendbaarheid van onze unieke knikbesturing maakt onze Riders uitzonderlijk gemakkelijk te gebruiken. Dit betekent dat u efficiënter kunt werken, zelfs wanneer er obstakels in de weg staan. Kortom, bij het werken met een Rider krijgt u sneller en met minder inspanning een perfect resultaat.

Husqvarna Rider

Husqvarna Rider

NIEUW: Frontmaaier met opvang

Husqvarna Nederland introduceert in 2018 een compleet nieuw concept frontmaaiers met opvang: Husqvarna Rider Collect 318T en Husqvarna Rider Collect 320Ts AWD.

Hetgeen ten grondslag ligt aan dit nieuwe type zitmaaier is het bekende Husqvarna Rider concept, namelijk het realiseren van een wendbare, compacte en comfortabele frontmaaier. Het is Husqvarna gelukt om een uniek opvangsysteem te ontwikkelen die onder alle omstandigheden vangt!

Husqvarna maakt hierbij gebruik van de vijzeltechniek ACTech om het gras te transporteren van het maaidek naar de vangbak. Dit brengt enkele grote voordelen met zich mee:
Perfect maaiseltransport van maaidek naar opvangbak - minder kans op verstopping
Opvang onder alle omstandigheden - altijd perfect maaibeeld
Hogere opvangcapaciteit door samenpersen van maaisel - minder vaak legen
Laag geluidsniveau aangezien er geen luchtstroom nodig is om het maaisel te transporteren - stiller
Bio-Clip oftewel mulch-functie vanaf de stoel - flexibel
Turn-key start - starten zonder choke

Beide Husqvarna machines kunnen worden uitgevoerd met 103 cm en 112 cm maaidek. Eveneens kunnen ze worden voorzien van een sneeuwschuif en borstel, waardoor de Riders breed inzetbaar zijn.

Husqvarna Rider Collect

Husqvarna Rider Collect

Husqvarna Rider Collect

P 525D: Frontmaaier met cabine

De Zweedse fabrikant Husqvarna heeft ook een frontmaaier op de markt gebracht met een comfortabele cabine. De P 525D-frontmaaier wordt op alle wielen aangedreven. De machine heeft een cabine met een laag trillings- en geluidsniveau die het werk aanzienlijk verlichten. Er is een kachel en een kwaliteitsstoel en led-werklampen, zodat ook in het donker of bij slecht weer doorgewerkt kan worden. De machine wordt op alle vier haar wielen aangedreven. De machine is voorzien van 20-inch banden die zorgen voor een goede grip, ook op oneffen terrein. De draaicirkel bedraagt slechts 58 cm. Behalve een maaier kunt u ook andere werktuigen voorop de machine monteren, zoals een onkruidborstel, een klepelmaaier, een sneeuwschuif of een bladblazer.

P 525D frontmaaier

P 525D frontmaaier met cabine


Demovideo's