Disclaimer

Belangrijke informatie voor bezoekers van de Rouwenhorst Tuinmachines-website (www.rouwenhorstbarchem.nl) :

Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid

Rouwenhorst Tuinmachines besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet worden voorkomen. Rouwenhorst Tuinmachines is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra een fout of onjuistheid is opgemerkt, deze onmiddellijk corrigeren. Rouwenhorst Tuinmachines biedt geen garantie aan voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Deze zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden. Rouwenhorst Tuinmachines is daarom niet verantwoordelijk en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van deze websites, noch voor de beschikbaarheid daarvan.

Bescherming intellectueel eigendom

Deze website alsmede de inhoud van deze website is het intellectueel eigendom van Rouwenhorst Tuinmachines. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden, is de schriftelijke toestemming van Rouwenhorst Tuinmachines vereist.

Veranderingen site/aanbod

Rouwenhorst Tuinmachines behoudt zich het recht voor zonder voorgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van producten.