Cursus Motorkettingzaag

Basiscursus

Naast de verkoop en reparatie van tuinmachines, kunt u ook een cursus motorkettingzaag volgen. Het is een zeer aangename en leerzame cursus, waar u zeker iets aan heeft! U leert hoe u om moet gaan met een kettingzaag, het onderhoud ervan en de veiligheidsmaatregelen die u moet treffen. Na het volgen van deze cursus, zult u er uiteindelijk een certificaat en mooie herinneringen op na houden!

In deze cursus wordt behandeld:
De kosten voor de cursus bedragen €75,- p.p. incl. BTW.

woensdag 30 jan. 2019 19.00 - 22.15 uur


De cursus zal worden verzorgd in het leslokaal bij Rouwenhorst Tuinmachines te Barchem. Het is raadzaam een eigen zaag, bougiesleutel en vijlgereedschap mee te nemen. Heeft u dit gereedschap niet in het bezit, dan is het voor u verkrijgbaar in het leslokaal.

Cursisten ontvangen bewijs van deelname na afloop van de cursus.

Inschrijfformulier basiscursus

Deelname woensdag 30 jan. 2019
Naam
Adres
Postcode en woonplaats
Geboortedatum
Telefoonnr.
E-mail
Voorwaarden voor deelneming:

Praktijkgerichte cursus met erkend certificaat

Bent u geïnteresseerd in het zelf praktisch uitvoeren van motorzaag werkzaamheden? Dan wordt in samenwerking met Cursuscentrum Groen een driedaagse cursus georganiseerd inclusief erkend certificaat. De kosten hiervan bedragen €450,- p.p. incl. btw.
In de driedaagse cursus komt zowel het theoretische deel als het praktische deel van de motorkettingzaag aan bod. Dit houdt dus in dat het in principe niet noodzakelijk is om vooraf een basiscursus te volgen.

praktijk motorkettingzaag


Voor de praktijkgerichte cursus dient u zich als groep op te geven. Dit houdt in dat u een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen moet hebben samengesteld. Echter dient iedereen zich individueel in te schrijven door middel van onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier praktijkgerichte cursus

Deelname *
Naam
Adres
Postcode en woonplaats
Geboortedatum
Telefoonnr.
E-mail
*Aangezien u zich bij de praktijkgerichte cursus als groep moet aanmelden, staat er geen specifieke datum vast. U kunt zelf 3 opeenvolgende zaterdagen opgeven waarop u de cursus zou willen volgen.

Voorwaarden voor deelneming: