Cursus Bosmaaier

Basiscursus

In deze cursus leert u het juiste gebruik van en omgang met een bosmaaier. Deze cursus is bedoeld voor particulieren die de bosmaaier voor eigen gebruik willen inzetten op een veilige en efficiënte manier. Nog te vaak worden niet de meest effectieve maaikoppen gebruikt, waardoor het werk onnodig zwaar is en de machine niet optimaal wordt ingezet.

In deze cursus van een dagdeel leert u:
De kosten voor deze cursus bedragen €75,- incl. btw.

De bosmaaiertrainingen van dit seizoen zijn afgelopen. Data voor de eerstvolgende cursussen volgen nog.

De cursus zal worden verzorgd in het leslokaal bij Rouwenhorst Tuinmachines te Barchem. Cursisten ontvangen bewijs van deelname na afloop van de cursus.

Bosmaaiertraining

Inschrijfformulier basiscursus

Deelname Data voor het jaar 2018 volgen nog
Naam
Adres
Postcode en woonplaats
Geboortedatum
Telefoonnr.
E-mail

Voorwaarden voor deelneming:

Praktijkgerichte cursus met erkend certificaat

Bent u geïnteresseerd in het zelf praktisch uitvoeren van bosmaaiwerkzaamheden? Dan wordt in samenwerking met Cursuscentrum Groen een eendaagse cursus georganiseerd inclusief erkend certificaat. De kosten hiervan bedragen €150,- incl. btw.
In de eendaagse cursus komt zowel het theoretische deel als het praktische deel van de bosmaaier aan bod. Dit houdt dus in dat het in principe niet noodzakelijk is om vooraf een basiscursus van een halve dag te volgen.

praktijk cursus Bosmaaier

Als u graag wilt deelnemen aan de cursus Bosmaaier, dan kunt u het onderstaande inschrijfformulier invullen.

Voor de praktijkgerichte cursus staan geen data vast. Mocht u zich al direct als een groep met voldoende personen aandienen, dan is het mogelijk een gewenste datum door te geven. Maar wanneer u zich individueel opgeeft, dan wordt u ingedeeld. De praktijkgerichte cursus start om half 9 's ochtends en eindigt om half 4 's middags, daarbij wordt uw lunch verzorgd.


Inschrijfformulier praktijkgerichte cursus

Deelname *
Naam
Adres
Postcode en woonplaats
Geboortedatum
Telefoonnr.
E-mail
*Hier kunt u uw voorkeursdatum/-data aangeven.

Voorwaarden voor deelneming: