CFMOTO QUAD's

Logo CFMOTO

CFMOTO, opgericht in 1989, ontwikkelt, produceert, verkoopt en levert 's werelds meest betrouwbare en kosteneffectieve motorfietsen, terreinwagens, Sideby-Side bedrijfswagens en motorsportmotoren, onderdelen, versnellingen en accessoires, die worden gedistribueerd via meer dan 2000 metgezellen wereldwijd. CFMOTO dringt door tot de geavanceerde rangen in de wereld in de motorsportindustrie en streeft ernaar superproducten te leveren aan dealers en fans over de hele wereld.

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van CFMOTO bestaat uit meer dan 200 medewerkers in vijf landen. Onze ontwerpers hebben alles uit de kast gehaald op het gebied van het ontwerpen van voertuigen en motoren, we bezitten meer dan 540 geregistreerde patenten en onafhankelijke intellectuele rechten, en de drang naar innovatie strekt zich ook uit tot onze onderdelen en accessoires. Met de middelen van een geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit, gaat CFMOTO op weg naar de fabrikant van wereldklasse in de powersport-industrie en streeft het ernaar een premium wereldwijd powersport-merk te zijn.

Technologie en kwaliteit vormen het hart en de ziel van ons bedrijf. De tijd, moeite en expertise die is geïnvesteerd in de ontwikkeling van ons managementsysteem stelt ons in staat om uitstekende en betrouwbare producten van ongeëvenaarde kwaliteit te leveren. "Dien geen nuttig doel, heb geen excuus om te zijn" met 30 jaar professionele ervaring in de motorsportindustrie, is CFMOTO altijd toegewijd aan het leveren van optimale gebruikerswaarde voor elk product. Op basis hiervan profiteren CFMOTO-producten meer dan welke andere voertuigen dan ook van een ongelooflijke schat aan ervaring van tientallen jaren in deze fel concurrerende industrie, en blijken de ideale partner te zijn om van het leven te genieten en de wereld te verkennen.

CFMOTO-gebruikers worden bediend met nieuwe niveaus van plezier en opwinding, genieten van ontdekkingen en lonende ontmoetingen en hebben meer plezier met vrienden, familie en collega's - Ervaar meer samen!