Een van de toepassingsgebieden van Iseki is agricultuur
De kleine en sterke Iseki mini- en compact tractoren zijn ideaal om de grond te bewerken van percelen die te klein zijn voor een grote tractor. Net zoals bij hun ‘grotere broers’, zijn nagenoeg alle benodigde werktuigen verkrijgbaar. Denk daarbij aan voorladers, maaidekken, klepelmaaiers, grasopvangsystemen, fronthef- en frontaftakassystemen. Iseki ontwikkelt en produceert een aantal van deze werktuigen in eigen beheer, waardoor u er verzekerd van bent dat ze aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

De SXG formidabele serie zitmaaiers
Bij de zitmaaires van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van Iseki gecombineerd met ongeëvenaarde maaikwaliteit. Het resultaat: krachtige, stille en betrouwbare zitmaaires die voldoen aan de eisen van vandaag. Via de bediening van de pedalen wordt de hydrostatische aandrijving bedient, waardoor een traploze instelling van de rijsnelheid wordt verkregen. De uitvoering met twee pedalen is zo geconstrueerd dat uw hiel op het bestuurders platform rust. Tevens is het zeer eenvoudig om van rijrichting te veranderen.

Hoveniers kiezen de Iseki betrouwbaarheid
Een specifieke groep grondbewerkers wordt gevormd door hoveniers. Om tuinen, plantsoenen en parken te onderhouden hebben ze sterk gereedschap nodig met een beperkt formaat. Gereedschap dat tegen een stootje kan en waar ze dagelijks van op aan kunnen. Door de grote keus aan kwaliteitswerktuigen zal de hovenier veel tijd op zijn tractor doorbrengen. Het neemt veel zware werkzaamheden uit handen. Door het grote bedieningsgemak van de Iseki tractoren kunnen de werkzaamheden in een korter tijdsbestek uitgevoerd worden.

Wees gerus enthousiast
Dankzij de vlakke vloer kan men links en rechts gemakkelijk op- en afstappen.De bestuurder heeft een confortabele stoel tot zijn beschikking, die voorzien is van een hoge rugleuning en lengte verstelbaar is.

Iseki pro dealer voor mini- en compact tractoren
Het feit dat Iseki tot één van de belangrijkste mini- en compact tractor- zitmaaierfabrikanten ter wereld gerekend wordt, is voor ons aanleiding geweest om dealer van dit merk te worden. Daarbij zien wij dagelijks hoe goed oudere Iseki's nog zijn. Na aanschaf komen de gebruikers alleen nog terug voor onderhoud en/of uitbreiding van de werktuigen. Ze denken er niet over om ‘hun Iseki’ in te ruilen.

De moeite van het rijden waard
Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte mini- of compact zitmaaier / tractor, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Barchem. Bij aankoop van een gebuikte tractor voorzien wij deze van een gedegen servicebeurt en passen wij desgewenst de machine aan naar de wens van de klant.

Onze tip voor jarenlang plezier van je klein formaat tractor: koop bij de specialist. Maak een afspraak dan vinden we samen de zitmaaier / tractor die voldoet aan uw wensen en het verwachte gebruik.